Fotograaf: MichielTon.com

Lekkerineenpotje

Deze mooie locatie is het kantoor van lekkerineenpotje, een natuurlijke verzorgingslijn. Je merkt dit aan het interieur: de kasten staan vol glazen potjes, schorten hangen aan de kapstok en het ruikt hier altijd fantastisch.

Wil je meer weten over lekkerineenpotje of ben je geïnteresseerd om eens een workshop bij te wonen? Kijk dan op lekkerineenpotje.nl.

Partners

Als thuishaven van een duurzame onderneming, hebben wij onze partners zorgvuldig uitgekozen. De koffie, thee, catering en zelfs de koekjes komen van enthousiaste bedrijven met dezelfde visie als wij.
Zo laten we jouw verse ontbijt en lunch klaarmaken door Margot Maakt ’t en staat Met Sas garant voor een bijzonder diner. Altijd vegetarisch en altijd lekker.

IMG_3537
buffet1 (1)
faa86ba5-fe44-4c1f-92b0-e1210f4544af
0C5FE0AF-BF16-4B36-BDF7-12C10A2D676E

Margot Maakt ‘t

De mooiste salades met bloemetjes, cashew-kaasjes, handgemaakte crackers en de lekkerste soepen. Margot maakt echt alles ‘from scratch’. Een ster in vegetarisch en glutenvrij!

Ook onze gebakjes komen van Margot. Mooi zijn ze hé?

Mama’s koelkast

Geef je evenement kleur met familiegerechten van over de hele wereld. Kies uit een Braziliaanse, Surinaamse, Chinese, Marokkaanse of Spaanse mama.

Burgeryolo
madeleinesbierenjongens
fa0ae480-02d5-4d99-9d5c-c7d68d1e3c65 (1)
Stoofbierkool

Met Sas

Dit groene cateringbedrijf is van Saskia. “Ik benader eten het liefst van alle kanten: kunst, ethiek, muziek, liefde, en alle andere vlakken die ik kan verzinnen. Bij voorkeur werk ik met buitenbeentjes en muurbloempjes. Vegetarisch, met wildgroei en op aanvraag plantaardig. Vanuit een foodtruck, midden in het bos of bij mensen thuis. “