Algemene voorwaarden zijn nooit leuk om te door te lezen. Daarom hebben we ze kort en helder gehouden. We vragen je wel om ze even door te lezen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Eerder de ruimte in

Wilt er iemand eerder de ruimte  in? Bijvoorbeeld omdat er iets voorbereid of klaargezet moet worden? Reserveer deze tijd er dan bij zodat er niemand voor een dichte deur komt te staan. We kunnen niet garanderen dat je eerder de ruimte in kunt als dit niet geboekt is.

Later de ruimte uit

Het kan zijn dat jullie bijeenkomst iets uitloopt. Mocht dit gebeuren, overleg dan ter plekke even met ons of er geen boeking na jullie komt. We zullen de tijd die jullie uitlopen in rekening brengen.

Dieetwensen

Uiteraard houden we met alle liefde rekening met jullie allergieën en voorkeuren. Zorg dat je dit bij het reserveren vermeldt, zodat alle deelnemers kunnen genieten van onze fantastische catering.

Annuleren of wijzigen

Wij zijn een flexibele locatie en begrijpen dat plannen soms wijzigen. Dit zijn onze spelregels:

  • Zijn jullie met 12 of meer deelnemers? Dan mogen jullie tot 5 dagen voor de reservering om gratis wijzigingen door te geven of de boeking zelfs helemaal te annuleren.
  • Zijn jullie met 11 of minder deelnemers? Dan mogen jullie tot 72 uur voor de reservering om gratis wijzigingen door te geven of de boeking zelfs helemaal te annuleren.

Binnen bovengenoemde tijden wordt de volledige boeking in rekening gebracht. Wijzigingen kunnen alleen in overleg worden doorgevoerd.

Betalingen

  • Alle prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
  • Wij hebben een minimaal boekingsbedrag van €100. Wil je bijvoorbeeld met drie personen twee uur komen vergaderen? Dat kan, maar dan zullen wij wel het minimale boekingsbedrag in rekening brengen.
  • Na de bijeenkomst wordt de factuur per PDF gestuurd naar het e-mailadres dat door de boeker is aangedragen. Deze factuur dient binnen 14 dagen te worden betaald.
  • In overleg is er ook de mogelijkheid om ter plekke te pinnen.

Kwijtraken/diefstal eigendommen

Wij helpen je uiteraard graag met zoeken wanneer er iets kwijt is of gestolen blijkt te zijn. Wij nemen echter geen verantwoordelijkheid voor het terugvinden hiervan.